Nieuws

FALK op Architect@Work Rotterdam

Bezoek FALK Bouwsystemen op Architect@Work Rotterdam

Op 14 en 15 september staat FALK op de innovatieve architectenbeurs ARCHITECT@WORK in Ahoy Rotterdam. Op deze inspirerende beurs presenteren we maar liefst 3 innovaties!

Met genoegen delen we u mee dat de beurs ARCHITECT@WORK weer plaatsvindt in Rotterdam! De afgelopen periode hebben we grote belangstelling gemerkt bij architecten rondom een drietal thema's die we op de beurs willen tonen: Circulariteit, Natuurinclusiviteit en Ontwerpvrijheid.

Circulariteit
Als producent van sandwichpanelen is FALK in staat om panelen met een hernieuwbare isolatiekern te leveren. We noemen deze panelen: CradleCore®. Panelen die besteld worden met een CradleCore® isolatiekern worden afgeleverd met een terugnamegarantie of zelfs met een terugkoopgarantie. Naast het feit dat het paneel eindeloos recyclebaar is, profiteert de gebouweigenaar van een extreem lage schaduwprijs wat ten goede komt aan de milieuprestatie van het gebouw. CradleCore® komt uitgebreid aan bod tijdens deze editie van de beurs.

Natuurinclusiviteit
Bouwend met FALK panelen, realiseert u een gebouw met duurzame materialen. Hierbij is natuurinclusiviteit een onderwerp op zich. Vanuit FALK bieden we hier, in samenwerking met SemperGreen, een breed scala aan oplossingen voor, zowel voor daken als gevels. We tonen u op de beurs een prachtige natuurinclusieve gevel die perfect aansluit op onze sandwichpanelen.

Ontwerpvrijheid
Als architect of ontwerper wilt u maximale vrijheid. De sandwichpanelen van FALK bieden hiervoor veel ruimte. Toch bestaan er momenten dat u een speciale look wilt creëren die afwijkt van het standaard patroon. FALK lanceert een geheel nieuwe productlijn op de ARCHITECT@WORK 2022. 

Bezoek FALK op stand 244
U heeft het gelezen: reden genoeg om de stand van FALK te bezoeken op ARCHITECT@WORK in Ahoy Rotterdam. Kom langs bij stand 244. De toegang van deze beurs is exclusief toegankelijk voor architecten, interieurarchitecten, designers en ingenieurs. Behoort u tot deze doelgroep en heeft u nog geen toegangskaart? Vraag deze gerust aan via deze link.

Graag tot ziens op ARCHITECT@WORK 2022!

Meer informatie over de beurs

 

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30