Nieuws

FALK op Architect@Work Rotterdam

Bezoek FALK Bouwsystemen op Architect@Work Rotterdam

Op D.V. 16 en 17 september staat FALK op innovatieve architectenbeurs ARCHITECT@WORK in Ahoy Rotterdam. We introduceren op deze inspirerende beurs ons circulaire sandwichpaneel met CradleCore® isolatiekern. Bezoek FALK op standnummer 189.

Met genoegen delen we u mee dat de beurs ARCHITECT@WORK voor zover we nu kunnen zien doorgaat. De beursorganisatie werkt met aangescherpte hygiënemaatregelen en een aantal slimme aanpassingen om social distancing zoveel mogelijk te garanderen. Mooi nieuws, gezien de grote belangstelling die we hebben ontvangen van architecten rondom ons circulaire sandwichpaneel.

Halverwege juli 2020 hebben we vanuit FALK laten weten met een circulaire oplossing te komen wat onze sandwichpanelen betreft. Hiervoor is een speciale isolatiekern gelanceerd: CradleCore®. Panelen die besteld worden met een CradleCore® isolatiekern worden afgeleverd met een terugnamegarantie of zelfs met een terugkoopgarantie. Naast het feit dat het paneel eindeloos recyclebaar is, profiteert de gebouweigenaar van een extreem lage schaduwprijs wat ten goede komt aan de milieuprestatie van een gebouw.

Meer over deze oplossing vertellen we u graag op de ARCHITECT@WORK in Ahoy Rotterdam. Kom langs bij stand 189. De toegang van deze beurs is exclusief toegankelijk voor architecten, interieurarchitecten, designers en ingenieurs. Behoort u tot deze doelgroep en heeft u nog geen toegangskaart? Vraag deze gerust aan via deze link.
Graag tot ziens op ARCHITECT@WORK 2020!

Meer informatie over de beurs

 

W W

Stel uw vragen

Momenteel zijn we gesloten.