Lancering landelijk netwerk FALK Dealers

img

Gepubliceerd op

Onder het motto ‘Alle gemak voor Gevel en Dak’ startte FALK Bouwsystemen in 2019 een landelijke franchiseketen: MontageMarkt. De veranderde franchisewetgeving resulteerde uiteindelijk in een andere aanpak. MontageMarkt heeft momenteel twee eigen vestigingen, in Ede en in Waalwijk. René Warring, verkoopadviseur bij FALK Bouwsystemen: “Daarmee is onze ambitie niet verdwenen. We willen dat onze producten in heel Nederland op een laagdrempelige manier verkrijgbaar zijn. Deze ambitie wordt gedeeld door heel veel enthousiaste ondernemers. Daarom introduceren we ons netwerk met FALK Dealers.

“De FALK Dealer is een zelfstandige ondernemer die op een laagdrempelige wijze zijn klant adviseert op het gebied van dak- en gevelbeplating. Of deze klant zakelijk of particulier is maakt niet uit”, aldus Rene. “In deze uitdagende tijden waarin ‘isoleren’ steeds belangrijker wordt, vinden we het belangrijk om dicht bij de markt te zijn met onze producten.”

Eerste dealers een feit

Een FALK Dealer staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Gespecialiseerde dealers bieden hun klanten persoonlijk en deskundig advies, evenals een breed gamma aan diensten op het gebied van dak- en gevelbeplating. Denk hierbij aan sandwichpanelen, afdichtingsmateriaal, bevestigingsmateriaal, zetwerk en gereedschap. Inmiddels bestaat het netwerk van FALK uit 4 betrokken dealers, te weten:

  • DPC Dak- en Wandpanelen (Tholen)
  • Kalfsbeek Dak en Wand (Assen)
  • Koblox (Dordrecht)
  • SJDB (Grou)

Kijk hier voor contactinformatie over deze dealers.

Ook FALK dealer worden? Neem contact op met uw FALK vertegenwoordiger om de voorwaarden door te nemen.

Laatste nieuws