Unieke projecten verdienen unieke coatings

img

Gepubliceerd op

FALK SPECIALS, OMDAT UNIEKE PROJECTEN UNIEKE COATINGS VERDIENEN!

 

Sandwichpanelen en architectuur gaan hand in hand. Esthetiek en materiaalkeuze zijn niet los van elkaar te zien. FALK denkt in deze fase graag mee met de architect of opdrachtgever. In samenwerking met architecten hebben we zorgvuldig een aantal mooie en unieke coatings geselecteerd.

 

Ondanks de vele bestaande kleurmogelijkheden, zijn we bij FALK continu op zoek naar nieuwe bijzondere kleuren. De afgelopen maanden zijn we de wereld overgegaan, op zoek naar de beste, mooiste en meest unieke coatings. En die zijn gevonden! We hebben twee categorieën, namelijk Wood en Black & White.

 

Vier natuurlijke houtlooks zijn opgenomen in het assortiment. Ze geven identiteit aan uw bouwproject. Daarnaast biedt FALK twee aparte coatings aan die beiden beschikken over unieke kenmerken. Met de FALK Black Matt wordt zwart een kleur en de coating FALK Reflective White heeft een duurzaam karakter.

 

Wilt u meer van onze kleuren zien of heeft u een kleurstaal nodig voor een specifiek project? Laat het ons weten en vertel meer over uw plannen.

 

Vraag hier uw kleurstaal aan

Laatste nieuws