Nieuws

FALK is aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

FALK is aanwezig op de RMV in Hardenberg en Gorinchem

Hét regionale netwerkevent voor professionals uit de rund- en melkveehouderij, akkerbouw- en loonwerkersbranche. Naast zo’n 400 andere exposanten is FALK te vinden op beide beurzen.

Als leverancier van sandwichpanelen voor dak en wand neemt FALK Bouwsystemen deel aan de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Wij staan van 26 t/m 28 oktober in Hardenberg voor u klaar op stand nummer 164 en presenteren u onze producten en nieuwste innovaties op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Ook adviseren we u graag over FALK panelen met betrekking tot de EIA (Energie InvesteringsAftrek) regeling.

Op 23 t/m 25 november zijn wij te vinden op de beurs in Gorinchem bij stand nummer K126. Naast de exposanten heeft de beurs een programma vol inspiratie en kennis met o.a. onderwerpen als precisiebemesting en innovaties.

Gratis kaarten zijn te verkrijgen via marketing@falkbouwsystemen.nl. Zien we u daar?

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: