Nieuws

Update levering in tijd van Corona

Update levering in tijd van Corona

Het coronavirus blijft een grote impact op ons hebben, ook als we niet ziek worden. We willen onze waardering en respect uitspreken voor alle medewerkers in de zorg! Vanuit FALK doen we ons uiterste best om verspreiding van het virus te voorkomen en volgen de richtlijnen van het RIVM goed op.

Voor u zal er als het goed is niet veel veranderen. Onze collega's op kantoor werken zo veel mogelijk thuis en proberen u zo goed mogelijk te woord te staan. Hierdoor kan het doorverbinden iets langer duren dan u van ons gewend bent. Ook onze verkopers buitendienst zullen u telefonisch adviseren, in de hoop dat ze snel weer een bakje koffie kunnen komen doen.

Productie en levering
Onze productie draait nog door zoals u van ons gewend bent. We zijn onderdeel van een productieketen, maar gelukkig lopen onze leveranciers (nog) niet tegen tekorten aan. In samenspraak met hen en onder voorbehoud van wijzigingen kunnen we dus leveren volgens afspraak. In geval van wijzigingen stellen wij u tijdig op de hoogte.

FALK is een Nederlands bedrijf met veel projecten in Nederland. Dit betekent dat we met onze eigen chauffeurs nog steeds de weg op kunnen om uw bouwprojecten te bevoorraden. Wij zullen zolang mogelijk gewoon doorgaan met het leveren van onze producten. Zo kunnen we de economie en bouwsector blijven voeden, met elkaar. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten hebben hierbij de allerhoogste prioriteit.

Tot slot willen we iedereen die te maken heeft met de gevolgen van het virus sterkte toewensen en sluiten we graag aan bij het gezegde ‘Let een beetje op elkaar’!

Een hartelijke groet,

Team FALK Bouwsystemen

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30