Nieuws

10 jaar IJzersterk in panelen, dat vieren we!

10 jaar IJzersterk in panelen, dat vieren we!

Wellicht bent u het spandoek langs de A30 al vele malen voorbij gereden. “10 jaar IJzersterk in panelen”, prijkt er aan onze gevel. Een decennium FALK; een hoogtepunt in ons bestaan!

10 jaar geleden werd FALK Bouwsystemen opgericht. De afgelopen jaren is FALK uitgegroeid tot een volwaardig producent van geïsoleerde dak- en gevelpanelen. Met twee productielijnen en ruim 100 werknemers produceert FALK jaarlijks voor vele bouwprojecten de geïsoleerde beplating.

Relatiedag
Onze klanten hebben FALK gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. We zijn hen dankbaar en willen dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert FALK op vrijdag 13 oktober een relatiedag. Klanten hebben hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen.

Open Dag
Zaterdag 14 oktober opent FALK zijn deuren voor een breed publiek. Iedere belangstellende mag dan langskomen om de productielijnen te bezichtigen en te zien hoe FALK al 10 jaar lang ‘IJzersterk is in sandwichpanelen’. Voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd en er is een hapje en een drankje voor iedereen.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.