Nieuws

10 jaar IJzersterk in panelen, dat vieren we!

10 jaar IJzersterk in panelen, dat vieren we!

Wellicht bent u het spandoek langs de A30 al vele malen voorbij gereden. “10 jaar IJzersterk in panelen”, prijkt er aan onze gevel. Een decennium FALK; een hoogtepunt in ons bestaan!

10 jaar geleden werd FALK Bouwsystemen opgericht. De afgelopen jaren is FALK uitgegroeid tot een volwaardig producent van geïsoleerde dak- en gevelpanelen. Met twee productielijnen en ruim 100 werknemers produceert FALK jaarlijks voor vele bouwprojecten de geïsoleerde beplating.

Relatiedag
Onze klanten hebben FALK gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. We zijn hen dankbaar en willen dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert FALK op vrijdag 13 oktober een relatiedag. Klanten hebben hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen.

Open Dag
Zaterdag 14 oktober opent FALK zijn deuren voor een breed publiek. Iedere belangstellende mag dan langskomen om de productielijnen te bezichtigen en te zien hoe FALK al 10 jaar lang ‘IJzersterk is in sandwichpanelen’. Voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd en er is een hapje en een drankje voor iedereen.

W W

Stel uw vragen

Momenteel zijn we gesloten.