Pagina - Over FALK

Over FALK

Vooruitgang en ambitie. Dat is wat FALK Bouwsystemen onderscheidt. Onze dak- en gevelsystemen maken daardoor het verschil. Voor u. Onze mentaliteit is dat bijna alles mogelijk is. De uitdaging daarbij is om onszelf steeds te overtreffen met slimme oplossingen. Zo profiteert u altijd van het beste product voor uw project. Zo maken en leveren wij producten waar u op kunt bouwen. FALK heeft twee eigen high-tech productielijnen die staan in Ede langs de A30, het hart van Nederland. Vanaf deze plek kunnen we snel en op tijd leveren. Dit bespaart tijd en geld. Om het u gemakkelijk te maken leveren wij ook graag de bevestigingsmiddelen, lichtpanelen, zetwerk en afdichtingsmiddelen. Zo krijgt u een compleet pakket op de bouw. Wel zo handig. 
Kernwaarden
Onze kernwaarden bestaan uit: betrouwbaar, betrokken, slagvaardig en slimme oplossingen.

Betrouwbaar: We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Niet alleen ons 'doen' moet betrouwbaar zijn, maar ook de producten die we maken.

Betrokken: Wij willen betrokken zijn en blijven bij u en bij de maatschappij. Dit doen wij door samenwerken, meebewegen met ontwikkelingen, rekening te houden met de toekomst en door naar elkaar om te zien.

Slagvaardig: Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Dankzij onze korte communicatielijnen zijn wij in staat snel en doelgericht te reageren en te communiceren. 

Slimme oplossingen: Het resultaat moet positief zijn. Wij zoeken dan ook in samenwerking met al onze stakeholders (medewerkers, klanten, leveranciers en aandeelhouders) de slimste oplossingen. Deze komen tot stand door onszelf elke keer opnieuw uit te dagen.


 
Missie
De missie van FALK is: Bouwen aan de toekomst


Visie
Inzet van de beste materialen en de juiste productiemiddelen met een zo laag mogelijke milieubelasting, voor een hoogwaardig en duurzaam product dat functioneel en esthetisch voldoet aan de wensen van inzet van de beste materialen en de juiste productiemiddelen met een zo laag mogelijke milieubelasting, voor een hoogwaardig en duurzaam product dat functioneel en esthetisch voldoet aan de wensen van de klant en stakeholders, waarbij de talenten van werknemers kunnen ontplooien voor eigen welzijn en tot nut van onderneming en maatschappij.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.