Pagina - Over FALK

Wij zijn FALK Bouwsystemen.

Al 12,5 jaar werken we dagelijks hard aan de productie en levering van sandwichpanelen bij verschillende bouwprojecten. Van woning tot kantoor en van stal tot distributiecentrum. Sandwichpanelen zijn prefab bouwelementen die zorgen voor een goede isolatie van gebouwen. Toepasbaar op zowel dak, wand als gevel. Dankzij de goede isolatie die onze panelen bieden besparen gebouweigenaren jaarlijks veel geld op hun energierekening!

We streven bij FALK altijd naar het maximaal haalbare. Dit doen wij vanuit vier kernwaarden. Niet zomaar termen, maar zorgvuldig gefilterde eigenschappen uit het DNA van iedere FALKENIER:

We zijn betrokken, bij u als klant én bij de maatschappij. Dit realiseren we door nauw met u samen te werken, flexibel om te gaan met actuele ontwikkelingen en scherp zicht te houden op de toekomst. We zijn betrouwbaar. Geen loze belofte, maar we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn slagvaardig, dat wil zeggen dat we korte communicatielijnen hanteren wat ons in staat stelt om daadkrachtig te handelen in elke situatie. Door middel van slimme oplossingen blijven wij ons continu ontwikkelen. Dááruit ontstaan de beste resultaten waar u de vruchten van plukt!

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Onze missie

Met een jaarlijkse productiecapaciteit van ruim 4 miljoen vierkante meter sandwichpaneel heeft FALK een verantwoordelijkheid te nemen. Zowel op het gebied van product als proces. Deze uitdaging gaan we dan ook graag aan. We formuleren een missie waar we ons de komende vijf jaar op gaan focussen, met als ultiem doel een circulair sandwichpaneel. Zo heeft u een perfect geïsoleerd gebouw en zorgen wij voor de rest. Dát is FALK!

FALK, slim bouwen aan een circulaire toekomst!

Bekijk wat we al realiseerden

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan