Pagina - Over FALK

Wij zijn FALK Bouwsystemen.

Al 15 jaar werken we dagelijks hard aan de productie en levering van sandwichpanelen bij verschillende bouwprojecten. Van woning tot kantoor en van stal tot distributiecentrum. Sandwichpanelen zijn prefab bouwelementen die zorgen voor een goede isolatie van gebouwen. Toepasbaar op zowel dak, wand als gevel. Dankzij de goede isolatie die onze panelen bieden besparen gebouweigenaren jaarlijks veel geld op hun energierekening! Vanaf nu zijn onze sandwichpanelen met CradleCore® isolatiekern beschikbaar, waarmee deze circulair zijn. 

We streven bij FALK altijd naar het maximaal haalbare. Dit doen wij vanuit vier kernwaarden: Betrokken, Betrouwbaar, Slagvaardig en Klantgericht. Niet zomaar termen, maar zorgvuldig gefilterde eigenschappen uit het DNA van iedere FALKENIER: Dááruit ontstaan de beste resultaten waar u de vruchten van plukt!

Als producent van sandwichpanelen gaat onze verantwoordelijkheid verder dan de aflevering van onze producten op de bouwplaats. Als eerste en enige producent van sandwichpanelen is het ons gelukt om vanuit bestaande PIR isolatie weer een nieuwe isolatiekern te maken. Dat betekent dat onze sandwichpanelen met CradleCore® isolatiekern geleverd worden met een terugname- of zelfs een terugkoopgarantie.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

Een duurzame missie

Met een jaarlijkse productiecapaciteit van ruim 4 miljoen vierkante meter sandwichpaneel heeft FALK een verantwoordelijkheid te nemen. Zowel op het gebied van product als proces. Deze uitdaging gaan we dan ook graag aan. Niet voor niets lanceerden we met onze CradleCore® isolatiekern het eerste unieke circulaire sandwichpaneel ter wereld. Zo heeft u een perfect geïsoleerd gebouw en zorgen wij voor de rest. Dát is FALK!

FALK, slim bouwen aan een circulaire toekomst!

Bekijk wat we al realiseerden

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: