Duurzaamheid

Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid is het bestendig omgaan met de hulpbronnen waarmee de welvaart wordt voortgebracht. FALK wil haar bijdrage leveren en is daarom ook bezig met verschillende projecten.

ISO 14001

FALK hecht waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn wij ISO 14001 gecertificeerd. ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Ons milieumanagementsysteem moet ervoor zorgen dat onze sandwichpanelen en profielplaten op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd. Wilt u meer weten over ons milieubeleid? Deze is voor belanghebbenden uiteraard op aanvraag beschikbaar. 

Mede dankzij ons ISO 14001 certificaat zijn onze producten uitermate geschikt om gebruikt te worden in BREEAM projecten. BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. 

Duurzaam gebouwd

FALK is ook lid van de groep Duurzaam Gebouwd. De bouwbranche staat voor enorme uitdagingen: van het reduceren van faalkosten tot het verminderen van CO2-uitstoot. Duurzaam Gebouwd brengt als integraal platform daarom alle schakels in de bouw- en vastgoedsector samen en richt zich, samen met toonaangevende partners, op integrale samenwerking, kennis- en netwerkdeling en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe business.

Palletservice

Wij maken gebruik van piepschuim pallets. Deze halen we ook zelf weer op. Zo kunnen we ze meerdere keren gebruiken. Goed voor het millieu. Heeft u nog pallets van ons liggen? Klik hier en laat FALK ze snel weer ophalen.

Terug naar FALK Kennis

 

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan