Pagina - Kennis - Confidex

Productprestatiegarantie voor coatings

Kiezen voor FALK is kiezen voor kwaliteit. FALK koopt zijn staal in bij gerenomeerde staalleveranciers, zoals TATA Steel. In samenwerking met TATA Steel bieden wij u de Confidex® Garantie voor Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma®. Deze verzekerde garantie, garandeert de prestaties van Colorcoat HPS200 Ultra® tot 40 jaar en van Colorcoat Prisma® tot 30 jaar! Bijkomend voordeel is dat inspecties en onderhoud niet noodzakelijk zijn om de geldigheid van deze garantie te behouden. Ook het toepassen van zonnepanelen (op Colorcoat HPS200 Ultra®) heeft geen negatieve effecten op de garantietermijn.

Lees hierover meer
 

Confidex® garantie aanvragen

Wanneer er meer dan 50 m2 profielplaten of sandwichpanelen van FALK Bouwsystemen op uw gebouw zijn gemonteerd, heeft u recht op Confidex® garantie. De Confidex® garantie wordt aangevraagd door u als gebouweigenaar. De garantie is overdraagbaar van eigenaar en behoort dus bij het product. De garantie gaat in na registratie van de aanvraag. De aanvraag moet binnen 3 maanden na oplevering worden gedaan, daarna is dit niet meer mogelijk. 

Houdt de volgende gegevens bij de hand, zodat u soepel de aanvraag doorloopt:
-   Coating type: Colorcoat HPS200 Ultra® of Colorcoat Prisma®;
-   Tata Steel rolnummer*;
-   Gegevens van het gebouw;
-   Gegevens van de architect;
-   Gegevens van de aannemer/montagebedrijf.

* Het rolnummer vindt u onderaan op de factuur. Indien uw beplating bij ons is ingekocht door derden zult u bij hen dit rolnummer moeten opvragen. 

Confidex Garantie aanvragen

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan