Terug naar alle vacatures

VERKOPER BINNENDIENST MONTAGEMARKT EDE

Dienstverband

Fulltime (40 uur)

Verantwoordelijk voor

advies en verkoop van ons assortiment

Wil jij klanten gelukkig maken en geeft het jou een kick als je een order 'binnenhaalt'? Als verkoper bij MontageMarkt ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en daarmee ons visitekaartje. Lees verder wat de functie van verkoper bij MontageMarkt nog meer inhoudt.

Wat ga je doen? 

Als verkoper bij MontageMarkt ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de verkoop. Je beheert je eigen klantenkring; je maakt prijsafspraken met hen en voorziet ze van een goed advies. Daarnaast verwerk je alle prijsafspraken in een offerte. Uiteraard hou je hierover contact met de klant. Jouw uitdaging is om de klus binnen te halen: Snelle reacties, kwalitatieve producten, slimme oplossingen en een goed advies zorgen ervoor dat jij de klus scoort! De afgeronde order stuur je door naar de werkvoorbereider in jouw team die de order verder uitwerkt. Je helpt de klanten zowel in de showroom als telefonisch en helpt hen bij het volledige project. Een uitdagende klus!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt goede contactuele eigenschappen voor het aangaan en onderhouden van klantrelaties.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau (let wel: inzet en enthousiasme is belangrijker dan opleiding).

Wat is ons aanbod?

In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de klant, en help je de klant van A tot Z. Een verantwoordelijke en uitdagende klus! Daarnaast kom je te werken in een klein en gezellig team bij onze vestiging in Ede. Deze factoren maken het iedere dag een plezier om naar je werk te gaan. MontageMarkt Ede is de hoofdvestiging van onze groothandel MontageMarkt. Je komt te werken bij een bedrijf waarbij werk gecombineerd wordt met samen plezier hebben. Denk bijvoorbeeld aan onze jaarlijkse bouwvakafsluiting met sportieve activiteiten, patat op vrijdagmiddag en fruit op de werkvloer. Naast deze reden waarom je graag bij MontageMarkt Ede komt werken, bieden we je ook goede arbeidsvoorwaarden aan, een marktconform salaris, 26 vakantiedagen en een leuke verlofbonusregeling. 

Dit worden jouw collega's!

Interesse?

Herken jij je in het profiel en weet je van aanpakken? Solliciteer dan nu en vul onderstaand formulier in. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je bellen met Mathilda Hoekman via 0318-670670. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Appen met Mathilda

Versterk jij onze teamkracht?

Direct solliciteren


kies bestand

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures?

Ga terug naar het overzicht Meld je aan voor de FALK Vacature Alert Stel een vraag
W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30