Sollicitatieproces

Hoe word jij een echte FALKENIER?
 

 1. Jouw sollicitatie 

Wat leuk dat je interesse hebt in één van onze vacatures. We bekijken je   sollicitatie zorgvuldig en nemen binnen een week na sluitingsdatum van de   vacature* contact met je op.

 

  2. Eerste gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Wij willen jou graag beter leren kennen en we gaan er vanuit dat dat wederzijds is. Bereid dit gesprek voor en stel alle vragen die je wilt stellen. We hopen na dit gesprek te kunnen beoordelen of we een match zijn!

 

 3. Contractvoorstel

Wij denken dat jij de juiste persoon voor deze functie bent. Je krijgt een    belletje waarin we je dit heugelijke nieuws zullen vertellen! We stellen een  contract voor je samen en maken een afspraak om deze door te nemen. Deze is uiteraard in overleg aan te passen.

 

   
4. Welkom bij FALK

Even een krabbeltje en klaar. Je bent nu officieel een FALKENIER!

 

* Bij vacatures zonder sluitingsdatum zal er binnen twee weken na je sollicitatie contact met je worden opgenomen.

Blogs

Wij zoeken nog..

Bekijk alle vacatures

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.