Terug naar alle vacatures

MECHANISCH MONTEUR

Dienstverband

Fulltime (40 uur)

Opleidingsniveau

MBO

Verantwoordelijk voor

Onderhoud en verbetering van onze productielijnen

Gepubliceerd op

21 november 2019

Ons TD team zorgt ervoor dat het machinepark van FALK op de juiste manier wordt onderhouden, en dat deze ook constant verbeterd wordt. Dit vereist een brede kennis van de vakmannen. Een productielijn is namelijk opgebouwd uit elektrotechnische en mechanische componenten.

Wat ga je doen?

Als mechanisch monteur ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het machinepark van FALK. Dit betekent dat je zowel met onderhoud als nieuwbouw te maken hebt. Als jij goede ideeën en verbeteringen hebt, worden deze ook echt uitgevoerd. Tijdens je werk krijg je te maken met zowel elektrotechnisch als mechanisch onderhoud. De techniek bij FALK omvat namelijk alles: elektro, PLC, mechaniek, pneumatiek en hydrauliek. Het is de taak van jou en het team om storingen op te lossen en risico’s in te schatten waardoor zoveel mogelijk storingen worden voorkomen. Ook maken jullie projectmatig aanpassingen en uitbreidingen aan de machinelijn om zo productontwikkelingen en productverbeteringen te realiseren. Het mechanische deel van jouw werk bestaat o.a. uit draaien, frezen, lassen, monteren en reviseren.  

Wat verwachten wij van jou?

  • Sleutelen is jouw passie.
  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding richting middenkader engineering, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding.
  • Je beschikt over enige basiskennis wat betreft elektrotechnisch en bent bereid om deze kennis te verbreden binnen FALK.
  • Je bent woonachting in omgeving Ede.

Dit worden jouw collega's ;-)


Wat is ons aanbod?

Je komt te werken in een enthousiast zelfsturend team van 4 personen waarbij jouw inbreng serieus genomen wordt. Daarnaast beschikken jullie tot een mooie werkplaats met bijbehorende opslag. De werkplaats is o.a. uitgerust met een CNC draai- en freesbank om de eventueel niet voorradige onderdelen zelf te kunnen maken. De prettige werksfeer en jouw afwisselende functie maken het iedere dag een plezier om naar je werk te gaan. FALK is een bedrijf waarbij werk gecombineerd wordt met samen plezier hebben. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bouwvakafsluiting met sportieve activiteiten, patat op vrijdag en fruit op de werkvloer. Naast deze redenen waarom je graag bij FALK komt werken, bieden we je ook goede arbeidsvoorwaarden aan. ​

Versterk jij onze teamkracht?

Direct solliciteren


kies bestand

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.