Terug naar alle vacatures

ELEKTROMONTEUR

Dienstverband

Fulltime (40 uur)

Verantwoordelijk voor

Elektotechnisch onderhouden van onze productielijn

Gepubliceerd op

23 juni 2020

Techniek stroomt door je aderen. Je streeft naar perfectie en jij bent degene die met je collega's het verschil maakt tussen een sandwichpaneel en een FALK paneel. Je weet namelijk dat wij met technische snufjes onze voorsprong kunnen behouden. Elektrotechniek maakt onze productielijn tot een FALK Productielijn. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het machinepark van FALK. Dit betekent dat je zowel met onderhoud als engineering te maken hebt. Als jij goede ideeën en verbeteringen hebt, worden deze ook echt uitgevoerd. Tijdens je werk krijg je te maken met zowel elektrotechnisch als mechanisch onderhoud. De techniek bij FALK omvat namelijk alles: elektro, PLC, mechaniek, pneumatiek en hydrauliek. Het is de taak van jou en het team om storingen op te lossen en risico’s in te schatten waardoor zoveel mogelijk storingen worden voorkomen. Ook maken jullie projectmatig aanpassingen en uitbreidingen aan de machinelijn om zo productontwikkelingen en productverbeteringen te realiseren. Het elektrotechnische deel van je werk bestaat o.a. uit:

  • Aanpassen van programma's in de PLC's (Siemens)
  • Inregelen van frequentieregelaars
  • Aanleggen van elektrotechnische installaties
  • Oplossen van storingen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een opleiding richting engineering, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding.
  • Je beschikt over enige basiskennis wat betreft mechatronica en bent bereid om deze kennis te verbreden binnen FALK.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 20 km van Ede.
  • Je bent bereid om 1 keer in de 4 weken jezelf beschikbaar te stellen voor een onregelmatige storingsdienst. 

Wat is ons aanbod?

Je komt te werken in een enthousiast zelfsturend team van 4 personen waarbij jouw inbreng serieus genomen wordt. Daarnaast beschikken jullie tot een mooie werkplaats met bijbehorende opslag. De werkplaats is o.a. uitgerust met een CNC draai- en freesbank om de eventueel niet voorradige onderdelen zelf te kunnen maken. De prettige werksfeer en jouw afwisselende functie maken het iedere dag een plezier om naar je werk te gaan. FALK is een bedrijf waarbij werk gecombineerd wordt met samen plezier hebben. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bouwvakafsluiting met sportieve activiteiten, patat op vrijdag en fruit op de werkvloer. Naast deze redenen waarom je graag bij FALK komt werken, bieden we je ook goede arbeidsvoorwaarden en een onregelmatigheidstoeslag aan. 

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en weet je van aanpakken? Solliciteer dan nu en vul onderstaand formulier in! Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Mathilda Hoekman via 0318-670670. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Versterk jij onze teamkracht?

Direct solliciteren


kies bestand

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan