Terug naar alle vacatures

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Dienstverband

Fulltime (40 uur)

Verantwoordelijk voor

Engineering en onderhoud van ons machinepark

Gepubliceerd op

31 maart 2021

Techniek stroomt door je aderen. Je streeft naar perfectie. Je weet namelijk dat wij met technische snufjes onze voorsprong kunnen behouden. Jij staat aan de basis van nieuwe technische innovaties en jij bent degene die zorg draagt voor het verbeteren van onze lijnen. In onze mooie eigen werkplaats vol met technische hoogstandjes voel jij je in je element. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van het machinepark van FALK. Dit betekent dat je zowel met onderhoud als engineering te maken hebt. Als jij goede ideeën en verbeteringen hebt krijg je volop de ruimte om die zelf te realiseren. Tijdens je werk krijg je te maken met zowel elektrotechnisch als mechanische componenten. Techniek is namelijk een breed begrip bij de productielijn van FALK panelen, denk aan: elektro, PLC, mechaniek, pneumatiek en hydrauliek.

"Als team maak jij het verschil tussen een sandwichpaneel en een écht FALK Paneel!"

Het is de taak van jou en je collega's om storingen op te lossen en risico’s in te schatten waardoor zoveel mogelijk storingen worden voorkomen. Ook maken jullie projectmatig aanpassingen en uitbreidingen aan de machinelijn om zo productontwikkelingen en productverbeteringen te realiseren.

Het mechanische deel van jouw werk bestaat o.a. uit draaien, frezen, lassen, monteren en reviseren. Het elektrotechnische deel van je werkt bestaat o.a. uit: aanpassen van programma's in de PLC's (Siemens), inregelen van frequentieregelaars, aanleggen van elektrotechnische installaties en het oplossen van storingen.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Sleutelen is jouw passie.
  • Je beschikt over enige basiskennis wat betreft mechatronica en/of elektrotechniek en bent bereid om deze kennis te verbreden binnen FALK.
  • Een opleiding richting engineering, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding is een pré.
  • Je bent woonachting binnen een straal van 30 km van Ede.
  • Je bent bereid om met je collega's mee te draaien in het het storingsdienstrooster.  

Wat is ons aanbod?

Je komt te werken in een klein, enthousiast en zelfsturend team waarbij jouw inbreng serieus genomen wordt. Als team beschikken jullie over een mooie werkplaats met bijbehorende opslag. De werkplaats is onder andere uitgerust met een CNC draai- en freesbank om de eventueel niet voorradige onderdelen zelf te kunnen maken. De prettige werksfeer en jouw afwisselende functie maken het iedere dag een plezier om naar je werk te gaan.

Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om een opleiding te volgen. FALK is een bedrijf waarbij werk gecombineerd wordt met samen plezier hebben. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bouwvakafsluiting met sportieve activiteiten, patat op vrijdag en fruit op de werkvloer. Naast deze redenen waarom je graag bij FALK komt werken, bieden we je ook goede arbeidsvoorwaarden en een onregelmatigheidstoeslag aan. 

Interesse in een baan als TD-er bij FALK?

Herken jij je in dit profiel en weet je van aanpakken? Solliciteer dan nu en vul onderstaand formulier in! Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Mathilda Hoekman via 0318-670670. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Versterk jij onze teamkracht?

Direct solliciteren


kies bestand

Geen vacature gevonden die bij jouw profiel aansluit, maar kan FALK niet zonder jou?

Ga terug naar het overzicht Stuur een open sollicitatie Stel een vraag
W W

Stel uw vragen

Vandaag bereikbaar tot 17:30