FALK Woondaksysteem

Woningen renoveren naar NOM of in vernieuwende stijl uw woning realiseren? Met een Rc-waarde van 7+ is het FALK Woondak het perfecte bouwsysteem.

Het FALK Woondaksysteem wordt gemaakt van trapezium sandwichpanelen met hoge isolatiewaarden. In onze productielocatie wordt het systeem op maat geproduceerd voor ieder project. Dit relatief nieuwe concept wordt steeds vaker toegepast in de bouwsector. Complete woonwijken worden gerenoveerd naar NOM-woningen met het FALK Woondaksysteem. Ook worden met het FALK Woondak steeds vaker innovatieve projecten als loftwoningen, tiny houses en schuurwoningen gerealiseerd.

Het grote voordeel van het FALK Woondaksysteem is dat er nauwkeurig, snel en kostenefficiënt kan worden gemonteerd. Het systeem voldoet aan de hoogste categorie luchtdicht bouwen: 'passief bouwen'. Daarnaast zijn de sandwichelementen uitermate geschikt als drager van zonnepanelen. Met een coatinggarantie die kan oplopen tot maar liefst 40 jaar is het FALK Woondak een duurzame oplossing voor een nieuw dak.

image

Meer informatie over het
FALK Woondaksysteem

image

Dakrenovaties

Bekijk hier meer renovatieprojecten

image

Referentieprojecten

Bekijk hier soortgelijke projecten


Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan