FALK Woondaksysteem

Woningen renoveren naar NOM of in vernieuwende stijl uw woning realiseren? Met een Rc-waarde van 7+ is het FALK Woondak het perfecte bouwsysteem.

Het FALK Woondaksysteem wordt gemaakt van trapezium sandwichpanelen met hoge isolatiewaarden. In onze productielocatie wordt het systeem op maat geproduceerd voor ieder project. Dit relatief nieuwe concept wordt steeds vaker toegepast in de bouwsector. Complete woonwijken worden gerenoveerd naar NOM-woningen met het FALK Woondaksysteem. Ook worden met het FALK Woondak steeds vaker innovatieve projecten als loftwoningen, tiny houses en schuurwoningen gerealiseerd.

Het grote voordeel van het FALK Woondaksysteem is dat er nauwkeurig, snel en kostenefficiënt kan worden gemonteerd. Het systeem voldoet aan de hoogste categorie luchtdicht bouwen: 'passief bouwen'. Daarnaast zijn de sandwichelementen uitermate geschikt als drager van zonnepanelen. Met een coatinggarantie die kan oplopen tot maar liefst 40 jaar is het FALK Woondak een duurzame oplossing voor een nieuw dak. Het Scintilla® motief van HPS is slechts 50 micron diep. Coatings met een leermotief daarentegen zijn maar liefst 100 micron diep. HPS is daarom zelfreinigend, in tegenstelling tot veel andere coatings.

image

Meer informatie over het
FALK Woondaksysteem

image

Renoveer uw woondak

En combineer met zonnepanelen en dakdoorvoeren

image

Referentieprojecten

Bekijk hier soortgelijke projecten


In stijl wonen met een sandwichpanelen dak boven uw hoofd, het kan met het goed geïsoleerde FALK Woondaksysteem

Het FALK Woondaksysteem is een compleet dak voor uw woning, bestaande uit sandwichpanelen. Dit systeem wordt veel gebruikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Zo worden er hele woonwijken gebouwd en gerenoveerd naar NOM-woningen met dit complete bouwsysteem. FALK sandwichpanelen zijn ideale dragers van zonnepanelen, een typisch onderdeel van een NOM-woning.

Uw voordeel
De voordelen van het beplaten van uw woning met sandwichpanelen zijn de goede isolatie, brandwerendheid, snelle montage en strakke uitstraling. De isolatiewaarde van een sandwichpaneel kan dan ook oplopen tot 7,07 M2 K/W. Het FALK Woondaksysteem bestaat uit sandwichpanelen, te kiezen uit het 5-kroons trapezium profiel (FALK 1000 TR) en de driekroon (FALK 1100 TR 3+). Beide sandwichpanelen zijn gemakkelijk te monteren en toepasbaar als dak en wandgevel.

3D bouwen met FALK
Ook is het mogelijk om u  huis of bouwproject 3D te (laten) tekenen met onze FALK sandwichpanelen. Ons gehele assortiment sandwichpanelen is beschikbaar als Revit Family en DWG-files. Met onze geïsoleerde metalen panelen bouwt u een stijlvol en duurzaam gebouw voor welke toepassing dan ook.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: