Eén kraanbeweging, 27,5 m2 dak dicht!

Handjes tekort in de bouw? Met het FALK Platdaksysteem kunt u tot 27,5 m2 dak met één kraanbeweging monteren. Profiteer van de voordelen.

Het FALK Platdaksysteem is een baanbrekende oplossing om snel en efficiënt een groot oppervlakte dak te dichten én te isoleren. In één product bevindt zich bescherming, design en isolatie. Hiermee kunt u supersnel gebouwen wind- en waterdicht maken, tot wel 27,5 m2 per kraanbeweging.

De binnenplaat van het FALK platdakpaneel is voorzien van een trapezium profilering. U heeft hier keuze uit een 3-kroons of een 5-kroons profilering. De binnenplaat is standaard voorzien van een witte coating, waarmee het plafond van uw gebouw fris en schoon oogt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. Op de binnenplaat brengt FALK een brandveilige PIR-isolatiekern aan, waarop de vlakke buitenplaat wordt aangebracht. Na montage van het paneel wordt een lichtkleurig waterdicht membraam aangebracht. 

image

Meer informatie over
het FALK Platdaksysteem

image

Eenvoudig en snel een goed geïsoleerd dak

image

Referentieprojecten

Bekijk hier enkele projecten die gerealiseerd zijn met het FALK Platdaksysteem


Isolatie, bescherming en design onder één dak met het FALK Platdakysteem

Het FALK Platdaksysteem biedt vele voordelen, namelijk een snelle montage, goede bescherming, een strakke uitstraling en daarbij is het dak volledig wind- en waterdicht.
Door de grootte van de sandwichpanelen (tot wel 27,5 m2) kan er in korte tijd een heel dak worden bedekt. Dit wordt dan ook veel toegepast op utiliteitsgebouwen. Het systeem van dakpanelen biedt bescherming, isolatie en design voor uw pand. De panelen waarmee het dak wordt bedekt zijn de 3-kroons FALK 1100 3+ Platdak of de 5-kroons FALK 1000 TR Platdak, welke worden bedekt met een waterdicht membraan. Aan de binnenzijde van het dak wordt een brandveilige PIR-isolatiekern aangebracht, wat ervoor zorgt dat het dak volledig wind- en waterdicht is. 

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30