Het beste dak voor de teler

Het FALK Knikdeksysteem, de ideale oplossing voor de kassenbouwer! Niet voor niets al veel gekozen binnen de kassenbouw.

Het knikdek biedt veel voordelen en is snel gemonteerd, omdat er geen binnennokken nodig zijn. Het bouwsysteem bestaat uit op maat gezaagde en geknikte sandwichpanelen. Door deze knikdekpanelen te bevestigen in de bestaande dakrails ontstaat een goed geïsoleerde dakoplossing waarmee uw kas of bedrijfsruimte klaar is voor gebruik. Ook goed te combineren met koelvriespanelen FALK 1140 KV, waarmee perfect een koelkruimte kan worden gecreëerd.

Doordat de bovenzijde van het knikdekpaneel wordt ingezaagd tot aan de onderste staallaag, blijft het paneel behouden als één geheel. Door de knik in het staal behoudt het paneel zijn kracht en is een nokprofiel overbodig. Hierdoor is het knikdekpaneel snel en eenvoudig te monteren.

Daarnaast zijn de sandwichelementen uitermate geschikt als drager van zonnepanelen. Met een coatinggarantie die kan oplopen tot maar liefst 40 jaar is het FALK Knikdek een duurzame oplossing voor een nieuw dak. Het Scintilla® motief van HPS is slechts 50 micron diep. Coatings met een leermotief daarentegen zijn maar liefst 100 micron diep. HPS is daarom zelfreinigend, in tegenstelling tot veel andere coatings.

De bovenzijde wordt afgewerkt met een isolerende laag en een buitennok en hiermee is het dak compleet. Eenvoudig en snel een mooi afgewerkt puntdak!

image

Het beste dak voor de teler

image

Vragen?

Wij denken graag met u mee!

image

Kant-en-klaar vanuit onze zagerij geleverd

en bij u op de bouw gelost!


W W

Stel uw vragen

Momenteel zijn we gesloten.