FALK Carriersysteem

Met het FALK Carriersysteem profiteert u van unieke mogelijkheden. U combineert het FALK sandwich gevelpaneel met een accessoire naar keuze. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. FALK denkt hierin graag met u mee voor een passend advies.

Sandwichpanelen zijn veelzijdige producten die in uiteenlopende situaties kunnen worden toegepast. De sandwichpanelen van FALK zijn geschikt als drager van andere architectonische producten. De vraag naar unieke gevels is groot en die naar een goede isolatie ook. Sandwichpanelen worden veel toegepast op gevels, maar bieden niet altijd de gewenste uitstraling. Hiervoor is het FALK Carriersysteem dé perfecte oplossing. De profielen van FALK zijn uitermate geschikt voor het bevestigen en dragen van veel gevelaccessoires.

Het FALK Carriersysteem is volledig berekend op het toepassen van verschillende gevelaccessoires. Niet alleen het carrierpaneel van FALK, maar ook de achterliggende constructie moet voldoen. FALK helpt u graag met het berekenen van de optimale overspanning en draagkracht van onze producten. Door gevelaccessoires te bevestigen op carrierpanelen kiest u voor een unieke combinatie. Een geïsoleerde gevel met de gewenste uitstraling!

image

Meer informatie over het FALK Carriersysteem

image

Kies uw eigen gevelacccessoire

En profiteer van een goede isolatie

image

Referentieprojecten

Bekijk hier projecten die we realiseerden met onze carrierpanelen


W W

Stel uw vragen

Vandaag bereikbaar tot 17:00