FALK Agripaneel

Op zoek naar een ammoniakbestendige scheidingswand in uw stal? Het FALK AgriPaneel is speciaal ontworpen als scheidingswand in (varkens)stallen.

Praktisch wandpaneel met perfecte aansluiting
Het FALK AgriPaneel is een praktisch wandpaneel met een dikte van 40 of 60 mm en een werkende breedte van 1170 mm. Met onze speciale agricoating is dit paneel bestand tegen alle omstandigheden in uw stal, waaronder ammoniak. Dit sandwichpaneel heeft dan ook 15 jaar coatinggarantie! Het wandpaneel wordt zichtbaar bevestigd, meestal op een betonnen ondermuur. FALK levert hiervoor de juiste RVS aansluitdetails, welke op maat gemaakt zijn voor uw stal.

Juiste brandklasse
Brandveiligheid is van groot belang in iedere stal. De wet- en regelgeving wordt alsmaar verder aangescherpt op het gebied van de brandveiligheid. Wettelijk vereist het bouwbesluit in uw stal de brandklasse B-S2-D0. Dit houdt in dat er materialen toegepast worden die een zeer beperkte bijdrage leveren aan de brand (B), een gemiddelde rookproductie veroorzaken (S2) en geen druppelvorming hebben (D0). Het FALK Agripaneel bezit deze brandklasse.

Lees hier meer over brandklassen.

Vraag brochure aan

Uw voordelen: 


Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan