FALK Agripaneel

Op zoek naar een ammoniakbestendige scheidingswand in uw stal? Het FALK AgriPaneel is speciaal ontworpen als scheidingswand in (varkens)stallen.

Praktisch wandpaneel met perfecte aansluiting
Het FALK AgriPaneel is een praktisch wandpaneel met een dikte van 40 of 60 mm en een werkende breedte van 1170 mm. Met onze speciale agricoating is dit paneel bestand tegen alle omstandigheden in uw stal, waaronder ammoniak. Dit paneel heeft dan ook 15 jaar coatinggarantie! Het wandpaneel wordt zichtbaar bevestigd, meestal op een betonnen ondermuur. FALK levert hiervoor de juiste RVS aansluitdetails, welke op maat gemaakt zijn voor uw stal.

Juiste brandklasse
Brandveiligheid is van groot belang in iedere stal. De wet- en regelgeving wordt alsmaar verder aangescherpt op het gebied van de brandveiligheid. Wettelijk vereist het bouwbesluit in uw stal de brandklasse B-S2-D0. Dit houdt in dat er materialen toegepast worden die een zeer beperkte bijdrage leveren aan de brand (B), een gemiddelde rookproductie veroorzaken (S2) en geen druppelvorming hebben (D0). Het FALK Agripaneel bezit deze brandklasse.

Lees hier meer over brandklassen.

Vraag brochure aan

Uw voordelen: 


Brandwerend en ammoniakbestendig wandpaneel voor in uw stal

Het FALK Agripaneel is een systeem van sandwichpanelen voor in de agrarische sector. Dit systeem dient als tussenwand in een stal en is bestand tegen vele omstandigheden, zoals bijvoorbeeld ammoniak. Het paneel dat hierbij wordt toegepast is de FALK 1170 WZ. Door de agricoating op het sandwichpaneel is deze wand erg sterk en heeft het een coatinggarrantie van 15 jaar. Het FALK Agripaneel beschikt over brandklasse B-S2-D0, wat inhoudt dat het wandpaneel een minimale bijdrage levert aan de brand. Daarnaast zijn de panelen horizontaal en verticaal te monteren en sluiten ze perfect aan op de onderwand. 

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30