Landingspagina - Agripaneel

FALK Panelen in uw varkensstal

FALK Bouwsystemen is uw vertrouwde leverancier van geïsoleerde dak-, wand- en gevelbeplating. Regelmatig ontvingen wij de vraag of onze sandwichpanelen ook als tussenwand in varkensstallen gebruikt kunnen worden. Ons antwoord is het FALK AgriPaneel. Een sandwichpaneel met maar liefst 15 jaar coatinggarantie dat kan worden toegepast als tussenwand in varkensstallen.

Praktisch wandpaneel met perfecte aansluiting
Het FALK AgriPaneel (ook het FALK 1170 WZ paneel genoemd) is een praktisch wandpaneel met een dikte van 40 of 60 mm. De werkende breedte van dit wandpaneel is 1170 mm. Met onze speciale agricoating is dit paneel bestand tegen alle omstandigheden in uw stal. Het wandpaneel wordt zichtbaar bevestigd, meestal op een betonnen ondermuur. FALK levert hiervoor de juiste RVS aansluitdetails die op maat gemaakt zijn voor uw stal. Het FALK AgriPaneel is beschikbaar in de voor u bekende kleuren die toegepast worden in een stal ruimte.

Juiste brandklasse
Brandveiligheid is van groot belang in iedere stal. De wet- en regelgeving wordt alsmaar verder aangescherpt ten aanzien van de brandveiligheid. Wettelijk vereist het bouwbesluit in uw stal de brandklasse B-S2-D0. Dit houdt in dat er materialen toegepast worden die een zeer beperkte bijdrage leveren aan de brand (B), een gemiddelde rookproductie veroorzaken (S2) en geen druppelvorming hebben (D0). Het FALK Agripaneel bezit deze brandklasse.

Lees meer over brandklassen

Uw voordelen: 

Bereken uw prijs

 

Downloads:

Doorsnede
Bekijk de doorsnede van het FALK AgriPaneel
Bekijk de doorsnede van het aansluitdetail

Productcertificaten
FALK AgriPaneel 40 mm
FALK AgriPaneel 60 mm

Bestekteksten Word
FALK AgriPaneel 40 mm
FALK AgriPaneel 60 mm

 

Direct contact met FALK

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan