Sandwichpanelen voor the Greenery in Barendrecht

In het kort

Bouwjaar: 2019
Architect: Bogaerds Architecten
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf. Bij The Greenery streeft men samen naar een duurzame samenleving, dit gebeurt met respect voor mens en natuur!

FALK mocht hier de sandwichpanelen leveren. Op de gevel van het pand zijn FALK 1060 WB sandwichpanelen in de kleuren Sirius, Orion en Anthracite toegepast. Deze panelen, in combinatie met de aluminium composiet elementen, maken het geheel tot een magnifiek gebouw. De toegepaste panelen met een dikte van 100 mm zorgen voor een perfect geïsoleerde schil. Ideaal voor een pand dat functioneert als opslag en distributiecentrum.

De aluminium composiet elementen van het gebouw zijn geleverd door Cofac uit Ede. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van aluminium composiet elementen.

Montage door: Hardeman & van Harten
Ontwerp door: Bogaerds Architecten
Fotografie door: Markesteijn Fotografie

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.