Het grootste bedrijfspand van Ommen!

In het kort

Bouwjaar: 2020
Architect: Te Kiefte Architecten
Toegepaste panelen: FALK 1100 TR3+ & FALK 1060 WB

Het grootste bedrijfspand van Ommen. Deze zeefdrukkerij begon ooit op een zolderkamertje en is inmiddels uitgegroeid tot een pand van 13.000 m² aan productieruimte en 1.200 m² aan kantoren.

Tenax is afgelopen jaren hard gegroeid, waardoor een nieuw pand noodzakelijk was. FALK heeft bij dit nieuwbouwpand de sandwichpanelen voor zowel het dak als de gevel mogen leveren. Op het dak is gekozen voor de FALK 1100 TR 3+ panelen in de kleur Antraciet Matt en op de gevel zijn FALK 1060 WB gevelpanelen in de kleur Sirius toegepast. Het dak is vervolgens weer bedekt met zonnepanelen, welke gemakkelijk gemonteerd kunnen worden op onze trapezium dakpanelen. 

Door het hele pand is een gelamineerde houtconstructie te zien. Niet alleen op de 3D constructie op de voorkant van het gebouw, maar ook in de productiehal. Het hout in combinatie met onze Sirius gevelpanelen geeft het pand een mooie uniforme uitstaling!   

Ontwerp door: Te Kiefte Architecten
Aannemer: Janssen de Jong Bouw
Montage door: Gebr. Middelveld Dak- en Gevelbekleding B.V.
Fotografie door: MooiBeeld

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: