Nieuwbouw showroom Stella Fietsen

In het kort

Bouwjaar: 2016
Architect: Slaa + van Asselt architecten BNA
Toegepaste panelen: FALK 1000 TR, FALK 1000 TR PD, FALK 1060 WB

Midden op de Veluwe, in Nunspeet bevindt zich de hoofdvestiging van fietsenfabrikant Stella Fietsen. Niet voor niets natuurlijk. De prachtige fietsomgeving zorgt ook bij de klant voor de juiste beleving. De hoofdvestiging van Stella werd in 2016 gerealiseerd. Bij de bouw is gebruik gemaakt van de sandwichpanelen van FALK Bouwsystemen. Op de gevel prijkt de FALK 1000 TR in de kleur HPS Black. Ditzelfde paneel is ook als platdakpaneel toegepast op het dak, maar dan in de kleur RAL9002. In totaal is er bij het duurzame pand ruim 3000 M2 sandwichpaneel toegepast. Het ontwerp wordt toegeschreven aan Slaa + van Asselt architecten BNA,  Steenbergen Bouwmanagement vervulde een rol als bouwmanager. De montage van de dak- en wandbeplating is gedaan door Hardeman Isolatie uit Kootwijkerbroek.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: