Slapen tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen

In het kort

Bouwjaar: 2018
Toegepaste panelen: FALK 1000 GL, FALK 1000 TR

Een idyllisch dorpje op de savanne van Afrika? Nee... Safari Resort Beekse Bergen. Gewoon in Nederland wakker worden van het geluid van een brullende leeuw in je eigen voortuin.

Safaripark Beekse Bergen werd door eigenaar Libéma uitgebreid tot de meest unieke safaribeleving van Europa. FALK levert de dakpanelen voor de ruim 200 vakantieresorts.

Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat we de sandwichpanelen voor deze huisjes mochten leveren. FALK Bewerking heeft de panelen exact op maat gezaagd waarna Bartels B.V. uit Roggel het bouwpakketje in elkaar kon zetten. Recent zijn deze beelden gemaakt. Het blijft prachtig om te zien hoe deze huisjes met behulp van onze FALK 1000 GL en FALK 1000 TR dakpanelen zijn gerealiseerd.

Fotocredits: KEIM Buitenverven

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: