Projecten

Renovatie Fraanjeschool de Burcht in Barneveld

Dakrenovatie school de Burcht in Barneveld met FALK 1100 TR3+

In het kort

Bouwjaar: 2020
Toegepaste panelen: FALK 1100 TR3+

De ds. J. Fraanjeschool in Barneveld (locatie de Burcht) heeft een nieuw dak van sandwichpanelen gekregen. Het oude pannendak was toe aan vervanging. Tijdens de renovatie, uitgevoerd door HG Montage, zijn ook zonnepanelen toegepast.

Kiezen voor een sandwichpaneel bij een dakrenovatie brengt veel voordelen met zich mee. Naast dat het fraai oogt is een dak zeer snel wind- en waterdicht te maken. In het geval van dit project functioneren de sandwichpanelen ook als perfecte drager voor zonnepanelen. De toegepaste zonnepanelen zorgen ervoor dat de school voor een groot gedeelte zelfvoorzienend is. Het toegepaste paneel is de FALK 1100 TR3+ in de kleur Antraciet Matt. Met het nieuwe dak hopen we dat de leerlingen in een prettig klimaat hun lessen kunnen volgen.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: