Nieuwe daken op authentieke Groningse boerderij

In het kort

Bouwjaar: 2020/2021
Toegepaste panelen: FALK 1000GL 43/83 FALK Black Matt

Kloosterburen is een prachtig plaatsje helemaal bovenin Groningen. Met een enkele stap wandel je het wad op. In het prachtige boeren landschap ligt een authentieke boerderij. De akkers zijn omzoomd met bomen, waarachter zich een authentieke Groningse boerderij bevindt.

Beek Montage BV uit Wekerom mocht het oude asbest dak vervangen door een FALK sandwichpaneel. In lijn met de traditionele bekleding is gekozen voor het golfpaneel, de FALK 1000 GL. Het mooie aan dit paneel is dat deze van goot tot nok uit 1 geheel bestaat. We produceren deze panelen geheel op maat voor ieder project.

Als kleur is gekozen voor FALK Black Matt. Een mooie zwarte (RAL 9005) coating, maar dan met een matte look. Bij de renovatie van dit type daken komt vakwerk kijken! Je wilt namelijk de authenticiteit van de boerderij bewaren en tegelijk een goed geïsoleerd dak realiseren. De traditionele details matchen uitstekend met de strakke afwerking van het sandwichpaneel.

Eigenaar boerderij: "We hebben bewust gekozen voor FALK om de kleur FALK Black Matt, hiermee onderscheiden zij zich van concurrenten. Op een afstand is al te zien dat FALK is toegepast. Wij raden iedereen in onze omgeving aan te kiezen voor FALK!"

Als lichtoplossing is er gekozen voor geïsoleerde lichtcassettes met hetzelfde golfprofiel als de sandwichpanelen.

Montage sandwichpanelen: Beek Montage BV
Fotograaf: Ronald Zijlstra

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: