Nieuwbouw rosékalverstal Ermelo

In het kort

Bouwjaar: 2019
Toegepaste panelen: FALK dak 1000 GL EKO, 1000 TR

Deze nieuwbouw rosékalverstal is voorzien van een prachtig dak van zo'n 3400 m2 met golfpanelen in de kleur FALK Black Matt.

Deze EKO variant van de golfpanelen voldoet aan brandklasse B en daarmee aan de eisen van het bouwbesluit. De witte, van stucco voorziene, aluminiumfolie aan de onderzijde beschermt het paneel tegen invloeden van ammoniak. 

De toegepaste kleur FALK Black Matt is een unieke kleur voor sandwichpanelen. Deze kleur is speciaal ontworpen voor FALK. Toegepast op een FALK golfpaneel, lijkt de uitstraling van FALK Black Matt exact op die van een vezelcement golfplaat, maar schijn bedriegt. Het geheim zit hem in de kleurvastheid en duurzaamheid, deze innovaties bieden grote voordelen. 

Deze nieuwbouwstal is gebouwd door Hardeman Isolatie B.V.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: