Nilson Beds in Amersfoort

In het kort

Bouwjaar: 2019
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Schitterend nieuw pand van Nilson Beds in Amersfoort.

Nilson Beds is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van handgemaakte designbedden. Naast bedden maakt Nilson nachtkastjes, side tables en zitmeubels voor de slaapkamer. Ook deze worden op maat gemaakt, passend bij het bed en interieur-ontwerp. Sinds begin 2020 heeft het bedrijf intrek genomen in een prachtig nieuw designpand wat onderdak biedt voor zowel het hoofdkantoor als de showroom.

FALK mocht hier de sandwichpanelen leveren. Op de gevel van het pand zijn FALK 1060 WB sandwichpanelen in de kleur HPS Raven toegepast. Dit paneel, in combinatie met veel glas en robuuste betonelementen, geeft het pand een luxe uitstraling die perfect aansluit bij de unieke propositie van Nilson Beds.

Montage door: Van Ee Hallenbouw
Ontwerp door: Mies Architectuur
Fotografie door: Rutger van der Laan

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.