Zeugen houden op niveau in Lunteren

In het kort

Bouwjaar: 2016
Toegepaste panelen: FALK 1000 GL

Het echtpaar Van den Broek uit Lunteren realiseerde in 2016 een nieuwe zeugenstal. Het gaat om een etagestal met op de begane grond twee dekafdelingen en zes afdelingen voor groepshuisvesting van drachtige zeugen. De stal is compact met aand e straatzijde een dwarsuitbouw. De lengte is 47 meter, de breedte 30 meter en de goothoogte 4 meter. Binnen in de stal is gekozen voor witte hokafscheiding. In de kopgevels en het dak komt licht binnen zodat er een frisse, lichte werkplek ontstaat.

Project gerealiseerd door Th. v.d. Linden B.V.

Terug naar projecten

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar