Nieuwbouw voor Agro de Arend in Opheusden

In het kort

Bouwjaar: 2020
Architect: Bureau Huibers
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Sinds deze zomer is Agro de Arend trotse eigenaar van dit prachtige nieuwbouwpand. Agro de Arend is een deskundige leverancier en kennispartner voor de boomkwekerij, gemeenten, tuinbouwsector en hoveniers. Het ontwerp komt uit de koker van Huibers, bureau voor architectuur. De beelden laten zien hoe verschillende materialen een prachtig eenheid vormen. Ook bijzonder in dit ontwerp zijn de houten lamellen, waardoor het pand enerzijds van daglicht profiteert en anderzijds ook de warmte van de zon weert.

FALK heeft voor dit project de 1060WB wandpanelen geleverd, uitgevoerd in de coating Prisma Sirius RAL 9006 in een dikte van 60mm en 100mm. Verder is dit pand op bepaalde delen afgewerkt met de FALK profielplaat 1000/35 TR in de kleur HPS Antraciet Matt.

Ontwerp door: Bureau Huibers
Montage door: Hardeman Isolatie
Beeldcredits: MooiBeeld

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: