Nieuwbouw Rijksen speciaal timmerwerk

In het kort

Bouwjaar: 2018
Architect: HUIBERS bureau voor architectuur
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB, FALK 1100 TR3 PD

Rijksen Speciaal Timmerwerk verhuisde in 2018 naar de nieuwe locatie op bedrijventerrein Doejenburg in Maurik. Een prachtig bedrijfspand dat ruim en efficiënt is ingericht om de klanten optimaal van dienst te zijn. Bij de realisatie is gebruik gemaakt van de materialen van FALK. Op het dak is het FALK 1100 TR3+ Platdakpaneel toegepast. Een handige oplossing om snel een goed geïsoleerd dak te realiseren. Aan de gevel is gebruik gemaakt van het wandpaneel FALK 1060 WB in de kleur FALK Black Matt. Afgewisseld met wit, zorgt het geheel voor een transparante en evenwichtige uitstraling. De houten elementen verwijzen subtiel naar de gebruiker van het pand. Het prachtige pand is een ontwerp van de hand van bureau Huibers.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: