Robuust nieuw pand voor NAP Techniek

In het kort

Bouwjaar: 2021/2022
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB, FALK 1100 TR 3+

NAP Techniek is gespecialiseerd in hydraulische systemen. Het Nijkerkse bedrijf ontwerpt, modificeert en plaatst de meest complexe hydraulische systemen. Daarnaast heeft NAP Techniek zich toegespitst op het onderhoud van hydraulische installaties. Begin april dit jaar opende NAP Techniek een prachtig nieuw bedrijfspand.

Bij de realisatie van de nieuwbouw is gekozen voor de stoere kleurcombinatie van anthracite (RAL 7016) met Sirius (RAL 9006). De gevel is opgebouwd met de FALK 1060 WB, ons architectonische gevelpaneel. Het anthracite gedeelte is uitgevoerd in de Colorcoat HPS200 Ultra coating, Sirius daarentegen is uitgevoerd in de gladde afwerking van Colorcoat Prisma. Dit contrast in de afwerking zorgt voor een mooie uitstraling. Het kantoorgedeelte is afgewerkt met een strak kader van Cortenstaal. 

Eigenaar pand: "We hebben gekozen voor de FALK donkere kleur op de gevel in combinatie met de Corten beplating aan de voorzijde van het pand omdat dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Dit typeert ons ook als bedrijf.'' 

Op het dak zijn FALK platdakpanelen (1100 TR 3+) toegepast. Deze panelen beschermen optimaal tegen weersinvloeden en heeft daarnaast een hoge isolatiewaarde. Dit platdakpaneel is ook een uitstekende drager van accessoires, zo zijn er op dit pand zonnepanelen toegepast.

Aannemer: Hallz
Montage Sandwichpanelen: Muko Montage
Fotograaf: MooiBeeld

W W

Stel uw vragen

We zijn vandaag geopend vanaf 07:30