Hoogwaardige afwerking en subtiel materiaalgebruik

In het kort

Bouwjaar: 2020
Architect: cepezed
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Wanneer je sinds dit jaar via de A59 richting Oss rijd, kom je echt iets bijzonders tegen. Het nieuwe hoofdkantoor van Rev'it Sport straalt van alle kanten. Het logo (ruim zeven meter hoog) geeft de voorgevel extra aandacht. Het gebouw is qua belijning en materiaalgebruik op het eerste gezicht eenvoudig. Maar wie dit pand bezoekt komt al gauw in een wereld van details en strakke afwerkingen. Dit is een ontwerp waar je wel even naar kunt kijken. Over zowel het exterieur als het interieur is tot in de laatste puntjes nagedacht.

Rev'it Sport heeft hiermee een prachtig kantoor, designcenter en warehouse. Rev'it Sport is een producent van innovatieve motorkleding.

Dit ontwerp komt geheel van cepezed architecten. Het bureau omschrijft het ontwerp zelf als volgt: 'de architectuur en het interieurontwerp kenmerken zich door minimaal materiaalgebruik, zorgvuldige detaillering en een hoogwaardige afwerking'. De prachtige beelden hebben we te danken van Lucas van der Wee, fotograaf bij cepezed.

FALK mocht ook z'n 'paneeltje' bijdragen aan dit project. Het grootste deel van de buitenschil van dit pand is gemaakt van FALK 1060WB met onzichtbare montage. De panelen zijn vijftien meter hoog en uit één stuk! Ook zijn onze producten gebruikt ten behoeve van de binnenwanden.

Zeker uniek is ook de kleur van dit pand. Dat betreft namelijk de speciale coating FALK Black Matt. Cepezed heeft hiermee ook in kleur kunnen onderscheiden.

Ontwerp door: cepezed architecten
Interieurontwerp door: Rev'it Sport + Studio Westgeest
Beeldcredits: Lucas van der Wee | cepezed

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: