Nieuwbouw BIO-Center ZANN

In het kort

Bouwjaar: 2019
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

BIO-Center ZANN heeft een prachtig nieuw pand laten bouwen!


Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1977 en is inmiddels alweer 10 jaar in handen van de twee zussen Astrid en Ingrid. In deze hal worden biologische groenten, fruit en bloemen verhandeld.Het nieuwe pand bestaat uit een grote hal, opslag en een ruim, modern kantoor. Aan de binnenzijde van de opslagruimten zijn panelen met een speciale Non Contact Foodsafe coating toegepast, deze coating heeft een dikte van 25 mu en is hiermee uitermate geschikt voor ruimtes met voedsel.

Op de buitenzijde zijn de kleuren HPS Jade en HPS Heritage Green gecombineerd. Een hele gave en opvallende kleurencombinatie, wat het pand een frisse en sprekende uitstraling geeft. De gevel aan de kantoorzijde is voorzien van een gerecycled materiaal genaamd Resysta (60% rijstvlies, 22% zout en 18% minerale oliën. Erg duurzaam en daarnaast biedt het een luxe uitstraling!

Ontwerp door:
Realisatie gebouw: Unibouw 
Montage sandwichpanelen: Hardeman | van Harten 

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: