Projecten

Nieuwbouw Allround Cargo Handling Ridderkerk

Nieuwbouw Allround Cargo Handling Ridderkerk

In het kort

Bouwjaar: 2020
Architect: Architecten_Lab
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Allround Cargo Handling is een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in de opslag en logistieke verwerking van goederen voor de voedingsindustrie en de chemische industrie. De logistiek dienstverlener besloot een nieuw duurzaam distributiecentrum te realiseren op bedrijventerrein Nieuw-Reijerwaard in Ridderkerk, stragegisch gelegen, nabij de A15 en de A16 met een goede ontsluiting naar het havengebied van Rotterdam. Inmiddels kunnen we er niet meer omheen, een prachtig en opvallend gebouw is verschenen aan de rand van Ridderkerk. 

Het nieuwe logistieke gebouw van Allround Cargo Handling heeft een omvang van 22.500 m², met een mezzanine van 3.500 m². Ook bevat het nieuwe pand ruim 800 m² kantoorruimte. De magazijnen zijn speciaal ingericht voor de voedingsmiddelen die Allround Cargo Handling verwerkt, zoals noten, gedroogd fruit, zaden, superfoods en koffie. 

Het nieuwe gebouw van Allround Cargo Handling is gerealiseerd door Aan de Stegge Twello.  Achter het spraakmakende ontwerp schuilt Architecten_Lab. Het hoge gebouw, de rechte belijning en de kleur vormen een prachtig geheel. We mochten bij dit project onze gevelpanelen FALK 1060 WB leveren in de kleur Colorcoat Prisma® Aquarius. Het nieuwe pand van Allround Cargo Handling is volledig duurzaam opgeleverd met een BREEAM Excellent certificering.

Aannemer: Aan de Stegge Twello
Architect: Architecten_Lab
Montage Sandwichpanelen: Hardeman | Van Harten
BREEAM Expert: W4Y Adviseurs
BREEAM Assessor: Loïs Advies
Fotograaf: Harry Noback Fotografie

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: