Covebo renoveert een oude bedrijfshal in stijl

In het kort

Bouwjaar: 2020
Architect: DBC Nijkerk
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Het pand van Covebo heeft een onvoorstelbare metamorfose meegemaakt! Op het nieuwe bedrijfsgebouw zijn gevelpanelen in de speciale kleur Seren Copper toegepast. Ook binnen is het pand volledig gerenoveerd en niet meer te herkennen van voorheen.

"Gewoon Goed Geregeld" geldt niet alleen als slogan van het uitzendbureau Covebo, maar ook letterlijk voor de opdrachtgevers die dit pand samen volledig hebben gerenoveerd. De uitzendorganisatie Covebo streeft elke dag naar de groei en ontwikkeling van haar klanten en uitzendkrachten en is vorig jaar verhuisd naar de hoek van de Watergoorweg.

Binnen in het pand is hard gewerkt aan een efficiënte en effectieve werk- en opleindingsruimte, met als finishing touch de Nijkerkse toren in het trappenhuis. Covebo is gegaan voor een unieke uitstraling door te kiezen voor een hele speciale coating. Seren Copper is afkomstig uit de Colorcoat Prisma® coatinglijn en bevat een natuurlijke, warme metaalkleur. De coating is toegepast op FALK 1060 WB gevelpanelen, afgewerkt met zetwerk in dezelfde kleur. Dit paneel heeft een strakke microrib profilering, onzichtbare bevestiging en een werkende breedte van 1060 mm. Het gevelpaneel is veelzijdig toepasbaar en geeft creatieve vrijheid, zoals te zien is bij het pand van Covebo.

Naast de metaaltint uit de Colorcoat Prisma® coatinglijn biedt FALK ook zes hele gave coatings aan in de FALK Specials coatinglijn! 

Interesse?

Vraag een kleurstaal aan


Architect: DBC Nijkerk
Aannemer: Bouwbedrijf Kas
Montage panelen: Hardeman | van Harten
Fotograaf: MooiBeeld

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: