Nieuw pand MK Houtbouw in Oldenzaal

In het kort

Bouwjaar: 2019
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB, FALK 1100 TR 3+ PD

In Oldenzaal heeft het jonge, dynamische bedrijf MK Houtbouw een nieuw pand laten bouwen. 

MK Houtbouw is specialist in het nauwkeurig op maat produceren van houten constructies en prefab onderdelen voor de traditionele bouw. Het bedrijf maakt bijvoorbeeld overkappingen, veranda's, kapschuren, kapconstructies en overig traditioneel en authentiek gebintwerk. Alle werkzaamheden vinden plaats in dit prachtige pand dat dient als kantoor, opslag en productiehal. 

Aan de kantoorzijde is gekozen voor veel ramen, zodat het personeel kan genieten van het natuurlijk daglicht. Aan de halzijde zijn de sandwichpanelen FALK 1060 WB in de kleur Anthracite Glans toegepast. Dit in combinatie met stenen zuilen, afgewerkt met hout. Ook de kozijnen zijn van hout, het visitekaartje van het bedrijf!

Op het dak van het pand zijn FALK 1100 TR 3+ Platdak panelen toegepast. Deze panelen bieden het pand een goede water- en luchtdichte bescherming en hoge isolatiewaarde. Het ideale klimaat om in te werken en voor opslag van hout.

 

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: