HPS Raven en Prisma White, een erg mooie combinatie

In het kort

Bouwjaar: 2018
Architect: Jos Franken Architectuur
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Atop Import importeert natuursteen, aluminium en keramiek uit Azië en Europa. Deze producten worden toegepast op woningen en kantoorgebouwen in voornamelijk Nederland. 

Het nieuwbouw pand dat zij hebben laten ontwerpen door Architectenbureau Jos Franken is te vinden in Reusel. Dit nieuwe pand bevat een groot magazijn, een bewerkingshal, showroom en een ruim kantoorgedeelte. Een praktisch, maar ook erg mooi pand.

De kleuren waarmee is gewerkt zijn HPS Raven en Prisma White. Zoals op de afbeeldingen te zien, is de voorgevel voorzien van witte sandwichpanelen. Het hele pand is voorzien van FALK 1060 WB gevelpanelen. De toegepaste kleuren, gecombineerd met de grote letters op de voorkant bieden een mooi aanzicht voor iedere voorbijganger.

Ontwerp door: Jos Franken Architectuur
Realisatie door: Aannemersbedrijf P. van Hulst
Montage door: Van Beek Montage

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: