Middelstum: renovatie woningen

In het kort

Bouwjaar: 2017-2018
Toegepaste panelen: FALK 1000 TR

Enkele tientallen woningen zijn in de periode 2017-2018 in Middelstum (Gr.) gerenoveerd met de sandwichpanelen van FALK. De aanleiding voor deze renovatie was de noodzakelijke reparatie van opgelopen schade door aardbevingingen. De montage van de FALK 1000 TR dakpanelen is uitgevoerd door Metaalbouw TSV. De toegepaste kleur is Antraciet Matt in de hoogst mogelijk coatingkwaliteit: Colorcoat HPS200 Ultra®. De gebouwen zijn gerenoveerd en energieneutraal gemaakt. Dit zijn de zogenoemde NOM-woningen (Nul op de Meter). De sandwichpanelen van FALK hebben hiervoor een belangrijke bijdrage geleverd door de hoge isolatiewaarde (Rc. 7.17 m²K/W). Daarnaast zijn deze sandwichpanelen erg geschikt om zonnepanelen op toe te passen.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: