Nieuwbouw Make Center in Nieuwegein

In het kort

Bouwjaar: 2020
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

ROC Midden Nederland-Tech Campus en Opleidingsbedrijf Metaal Midden Nederland hebben de hand ineen geslagen en het MAKE Center gerealiseerd in Nieuwegein. MAKE Center is een up-to-date ingericht onderwijsleerbedrijf, waarbij het bedrijfsleven substantieel investeert in hoogwaardige machines.

MAKE Center is dé plek in Midden-Nederland waar mbo-studenten en vakmensen in de metaalbranche samenwerken en van elkaar leren. Door te experimenteren en te doen, leer je sneller. Je leert, ontwerpt en creëert. Recent opende deze prachtige locatie haar deuren om enthousiaste studenten te ontvangen.

In de licht ontworpen ruimte staan de modernste machines klaar om de jonge techneuten bij te staan. Waar binnen licht en zicht centraal staan, zien we aan de buitenkant een ander ontwerp... Vanuit FALK Bouwsystemen mochten we de gevels van dit unieke gebouw leveren. De gevel is gerealiseerd met de prachtige coating Colorcoat Prisma® Seren Black. Deze coating is zwart, maar heeft een kleine sparkle in zich wat het geheel een luxe uitstraling geeft. Zeer mooi in het ontwerp zijn de verticaal aangebrachte ribben. Op vakkundige wijze zijn er hoekprofielen aangebracht op de sandwichpanelen, wat de lange vlakken breekt. Er ontstaat een mooi lijnenspel. De gevel is afgewerkt met een lekdorpel in de kleur Colorcoat Prisma® Seren Gold

 Download principedetails gevelprofielen

Opdrachtgever: ROC Midden Nederland
Aannemer: Qonect Bouwadvies
Montage panelen: Van de Haar Dak- en wandbeplating
Fotografie: Rutger van der Laan

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: