High Tech voor MTA Helmond

In het kort

Bouwjaar: 2019
Architect: Pauwert Architectuur
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

High-tech mechatronische systemen. Een vak apart. Maar specialist MTA uit Helmond weet daar alles van. Sinds 2002 ontwikkelt MTA vanuit vier locaties. De wens om die ontwikkeling vanuit een centrale locatie te werken en de voorspelde groei zorgde voor nieuwbouwplannen. Pauwert Architectuur ontwierp daarom een fraai en functioneel bedrijfsgebouw. MTA stelde de wensen van de medewerkers centraal. Het ontwerp is gemaakt op basis van opeenvolgende werkprocessen met de productielijn als rode draad.

Voor dit ontwerp werd gezocht naar een combinatie van een uitstekende isolatieschil en een hoogwaardig design. Een passend product is gevonden in de FALK 1060 WB, met een dikte van 100 mm. Dit sandwichpaneel is met een blinde montage gemonteerd, en heeft een Rc-waarde van 4,7 KW per vierkante meter (volgens de nieuwste NTA 8800 normering).

Het paneel heeft een duurzame uitstraling gekregen door het af te werken met de kleur Colorcoat Prisma® Oyster (RAL 7035) en Black (RAL 9005). Dit betreft een bijzonder hoogwaardige 3-laags coating, die garant staat voor een fraaiere esthetiek, meer duurzaamheid en goede prestaties voor de lange termijn. Dankzij deze coating hebben we een garantie van maar liefst 40 jaar kunnen geven.

Architect: Pauwert Architectuur
Interieurarchitect: Hal2
Montage panelen: Hardeman | van Harten
Beeldcredits: Pauwert Architectuur

 

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: