Eyecatcher langs de A2

In het kort

Architect: 2021
Toegepaste panelen: FALK 1000 GL

Ter hoogte van Leidsche Rijn zijn langs de A2 de afgelopen jaren al verschillende spectaculaire gebouwen gerealiseerd. Hier is het nieuwe pand voor HELIX nu aan toegevoegd. Een duurzaam kantoorgebouw van maar liefst 10.000 m² BVO waarin beweging, ontmoeting en verbinding centraal staat.

Kenmerkend voor het gebouw zijn de verhoogde plint, het centrale atrium en een patio die dient als beschutte buitenruimte. Het gebouw bestaat uit vier kantoorlagen en twee parkeerlagen (onder het gebouw) met ruimte voor circa 150 parkeerplaatsen. De spiraalvormige trap is zichtbaar vanaf de A2, vormt het hart van het gebouw en stimuleert de beweging van de medewerkers. Daarnaast draagt het bij aan de verbondenheid tussen de medewerkers van de verschillende bedrijven die er werken.

 

Het gebouw heeft bij oplevering een duurzame GPR-score van acht behaald en is aangemeld voor WELL Building Standard. Deze duurzame certificeringsnorm richt zich specifiek op gezondheid en welzijn van de gebruikers van het gebouw.

 

De gevel van dit pand is voorzien van ons golvende sandwichpaneel, FALK 1000 GL met de Colorcoat Prisma® coating Ephyra & Zeus. Deze combinatie is uniek in Nederland en daarmee ook een echte eyecatcher vanaf de naastgelegen A2.

 

Opdrachtgever: AM Real estate Development B.V.

Aannemer: BAM Bouw & Techniek

Ontwerp door: Paul de Ruiter Architects

Montage door: Dagemo B.V.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: