Projecten

FALK Reflective White voor Koudijs in Lunteren

FALK Reflective White voor Autobedrijf Koudijs in Lunteren

In het kort

Bouwjaar: 2020
Toegepaste panelen: FALK 1100 TR3+

Of het nu gaat om aankoop van een auto, onderhoud of reparatie; Autobedrijf Koudijs helpt u op weg! Een autobedrijf waar uw wensen in het middelpunt staan, waar klantvriendelijkheid en service nog gewoon zijn. Vanaf nu wordt u ontvangen in een spiksplinternieuwe showroom waar het witte plafond een echte eyecatcher is!

Bij de verbouwing van de showroom is gekozen voor de FALK 1100 TR3+ met aan de binnenzijde de FALK Reflective White coating. Dit is een coating met een extreem hoge reflectiegraad waarmee lichtbronnen versterkt worden. Hiermee kunt u tot maar liefst 8,9% per jaar aan energiekosten besparen. Dat is mooi, maar ook de uitstraling van een pand wordt compleet anders. De beleving in de showroom van autobedrijf Koudijs is sterk veranderd.

Over FALK Reflective White
FALK Reflective White is een coating die uitermate geschikt is voor de binnenzijde van gebouwen waarbij vocht en vuil geen invloed hebben. Denk aan distributiecentra, scholen, kantoren en andere utiliteitswerken. De coating is zowel geschikt op de binnenzijde van gevels als van daken en is dus toepasbaar op alle FALK Producten. Hoe meer deze coating is toegepast binnen een gebouw, hoe groter de lichtopbrengst is.

Lees alles over FALK Reflective White

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: