Projecten

FALK op de gevel bij bedrijfs-verzamelgebouw in Dokkum

Buiten- en binnenwanden bekleed met FALK

In het kort

Bouwjaar: 2021
Architect: Adema Architecten
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB, FALK 1140 KV

Dokkum is een plaats in de Nederlandse provincie Friesland. Een oude stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stad is bekend om haar historische gebouwen, waaronder het Dokkumer stadhuis, het Kasteel van Dokkum en de Grote of Martinikerk. Sinds kort zijn hier aan de rand van het industrieterrein De Hogedijken 12 hoogwaardige bedrijfsunits gesitueerd. Ze hebben een unieke ligging met een zichtlocatie aan de rondweg Zuid-Oost. Op de gevels van het bedrijfsverzamelgebouw is het FALK 1060 WB paneel gemonteerd in de kleur Colorcoat Prisma® Ephyra.

De units met een vloeroppervlakte variërend van 60m² tot 240m² zijn ontworpen door Adema Architecten. De combinatie van de kleur Ephyra op de gevels met de zwarte deuren, kozijnen en houten lamellen zorgen voor een stijlvolle uitstraling. De binnenwanden van de units zijn gerealiseerd met het FALK 1140 KV paneel. Het koelvriespaneel is door de zeer hoge isolatiewaarde en geluidsisolatie uitermate geschikt voor opslagruimtes. Hierdoor hebben de huurders van de units onderling geen last van geluidsoverlast.

Bouwbedrijf Visser Dokkum B.V., welke is gelegen op 300 meter van het bedrijfsverzamelgebouw, heeft de units gerealiseerd in opdracht van Visser Vastgoedontwikkeling B.V. De FALK sandwichpanelen zijn gemonteerd door het Wekeroms montagebedrijf Heger & Janssen.

Fotografie door: Ronald Zijlstra Fotografie

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: