Trapezium sandwichpanelen op de gevel bij Eureco in Nijkerk

In het kort

Bouwjaar: 2018
Architect: Mies Architectuur
Toegepaste panelen: FALK 1000 TR

In Nijkerk is een nieuw pand met sandwichpanelen gebouwd voor Eureco B.V.

Eureco B.V. is een gerenommeerd onderzoeksbureau dat zich heeft gespecialiseerd in fysiek onderzoek aan diverse afvalstromen en partijkeuringen op het gebied van secundaire grondstoffen, afval en reststromen. Zij hebben in 2018 een nieuw pand laten ontwerpen door Mies Architectuur.

Hierbij is gewerkt met trapezium gevelpanelen met een Colorcoat® Prisma in de kleur Kronos. Aan de kantoorzijde zijn strakke FALK 1060 WB sandwichpanelen toegepast, deze hebben evenals de trapezium panelen de kleur Kronos. Ook aan de binnenzijde is veel gewerkt met panelen in de kleur Kronos, maar dan met FALK 1170 WZ panelen. Dit alles is gecombineerd met veel ramen en zwarte kozijnen wat het gebouw een strakke, maar ook heldere uitstraling geeft. In de hal zijn lichtdoorlatende elementen toegepast, dit geeft het pand een kleurrijke toevoeging aan de buitenzijde én daglicht binnen in het pand.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.