Nieuwbouw distributiecentrum vidaXL in Venlo

In het kort

Bouwjaar: 2017
Architect: DENC Zuid
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Online warenhuis vidaXL biedt een verrassend assortiment van duizenden producten in de categorieën huis, tuin, garage, doe-het-zelf en kleding. De verkoop van de producten aan prijsbewuste consumenten vindt plaats in heel Europa en Australië via 28 webshops en diverse andere platformen.

Om te kunnen blijven voldoen aan de wensen van de klant werd besloten een nieuw distributiecentrum te bouwen op Trade Port Noord in Venlo. Het nieuwbouwproject bestaat uit ruim 100.000 M2 vloeroppervlakte magazijn, aangrenzend is een kantoor gerealiseerd. Het distributiecentrum is onder andere gerealiseerd met de gevelpanelen van FALK in een speciale coating in de kleur Copper Metallic. Deze unieke architectonische coating zorgt onder iedere belichting voor een andere weergave. Dit project is vormgegeven door architect DENC Zuid. De realisatie was in handen van Wijnen Bouw en de montage werd uitgevoerd door Hardeman | Van Harten.

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.