Projecten

Bedrijfsverzamelgebouw Arbon Agenturen Rhenen

Diverse natuurlijke kleuren en materialen ontmoeten elkaar in een prachtig ontwerp

In het kort

Bouwjaar: 2019
Architect: Westeneng Architectuur
Toegepaste panelen: FALK 1060 WB

Op de hoek van de Utrechtsestraatweg en de Autoweg prijkt sinds kort een prachtig nieuwbouwpand. Een bedrijfsverzamelgebouw met een grote bedrijfshal en op de eerste verdieping ruime kantoren. Arbon Agenturen en Zenith Rubber Europe zijn helemaal klaar voor de toekomst. Wie wil er nu niet tijdens zijn werk uitkijken op de Nederijn?

Wie zit er achter dit doordachte ontwerp? Dat is Westeneng Architectuur uit Amerongen. Het is een bijzonder modern ontwerp dat is aangepast aan de omgeving. Het pand is groot, maar door de specifieke delen van het gebouw, niet te massief.

Bij de realisatie van dit pand zijn prachtige materialen gebruikt. De gevelschil is opgebouwd uit de FALK 1060 WB in de kleur Colorcoat HPS® Raven. Ons sandwichpaneel functioneert ook als een zogenoemd carrierpaneel. Hierbij vormt ons isolerende paneel de drager van een metalen trapezium profielplaat, maar ook van een houten afwerking. De betonnen onderplint en de laaddocks zijn geleverd door Bisoton. Deze mooie diverse afwerkingen maken het gebouw tot een prachtig referentieproject.

Ontwerp door: Westeneng Architectuur
Engineering door: Bronsvoort Blaak Architecten
Montage panelen door: BRB Staalbouw
Fotografie: Klaas Tuin Fotografie

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar