Nieuwbouw bedrijfspand Metech in Barneveld

In het kort

Bouwjaar: 2016
Toegepaste panelen: Platdakpanelen en Wandpanelen

Metech Sweepers & Scrubbers is gevestigd in Barneveld en is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobmachines. Daarnaast levert Metech bouwstofzuigers en reinigingsmiddelen. Begin 2016 werd het nieuwe pand van Metech gebouwd. Inmiddels is het volledig in gebruik en kunnen wij u de mooie referentiefoto's tonen.

Nieuwbouw met FALK panelen voor platdak en gevel
De specialist in reinigingsmachines groeide hard en koos daarom voor nieuwbouw op een A-locatie op industrieterrein de Harselaar in Barneveld. Het nieuwe pand heeft circa 2.000 vierkante meter beschikbaar voor showroom, kantoren en magazijn. Het dak is voorzien van FALK Platdakpanelen en op de gevel zijn FALK Gevelpanelen gemonteerd. De montage is uitgevoerd door HBE Bouw.

Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.

W W

Stel uw vragen

Maandag om 07:30 zijn wij weer bereikbaar: