FALK Reflective White

In samenwerking met Tata Steel introduceert FALK Bouwsystemen een nieuwe coating: FALK Reflective White. Een coating met een extreem hoge reflectiegraad waarmee lichtbronnen worden versterkt. Door efficiënt om te gaan met licht bespaart u tot wel 8,9% op uw energienota. FALK past de coating toe aan de binnenzijde van een sandwichpaneel voor zowel gevel als dak.   

Direct alle voordelen op een rij en het verschil live ervaren?

Vraag productsample aan

De FALK Reflective White coating is gebaseerd op Colorcoat® High Reflect van Tata Steel en heeft een natuurlijk, duurzaam en efficiënt karakter. De coating beschikt over een reflectiegraad van 85%. Hierdoor zijn er minder elektrische lichtbronnen nodig om uw gebouw te verlichten. Door bovendien slim om te gaan met de toetreding van natuurlijk daglicht kan er een flinke besparing op energiekosten en CO2-uitstoot gerealiseerd worden.

FALK Reflective White is een coating, uitermate geschikt voor de binnenzijde van gebouwen waarbij vocht en vuil de coating niet kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan distributiecentra, scholen, kantoren en andere utiliteitswerken. De coating is zowel geschikt op de binnenzijde van gevels als van daken. Hoe meer deze coating is toegepast binnen een gebouw, hoe groter de lichtopbrengst is.

De voordelen van deze nieuwe coating
Deze coating is een duurzaam alternatief voor onze FALK Gebroken Wit. De FALK Reflective White heeft de volgende voordelen:

FALK is erg content met de toevoeging van deze FALK Reflective White. De hoge kwaliteit en het duurzame karakter wat deze coating biedt, past goed binnen het duurzaamheidsbeleid.
 

Ontdek hier uw voordeel voor de toepassing van FALK Reflective White

*Berekeningen zijn afkomstig van Tata Steel en geven een goede indicatie. Er zijn echter veel variabelen van invloed op de daadwerkelijke besparingen. 
 

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid

 
 

Stuur een bericht

(0318) 670 670

Vraag offerte aan


Beste bezoeker, fijn dat u belangstelling heeft voor onze website. Vandaag is het zondag. Wij beschouwen deze dag vanuit een christelijke levensovertuiging als rustdag.

Op zondag ondernemen wij geen zakelijke activiteiten en daarom is onze website ook gesloten.
Niettemin begroeten wij u graag op alle andere dagen van de week, bel ons gerust! Goede zondag toegewenst en tot ziens! Het FALK Team.