Terugblik oud-directeur Peter Hoekman

img

Gepubliceerd op

Per 1 januari 2019 is de nieuwe directie van FALK gestart. Oud-directeur Peter Hoekman blikt terug.

Beste lezers,

Vlak voor de Kerst van 2018 hebben wij een nieuwsbericht op onze site geplaatst dat er een directiewissel zou gaan plaatsvinden. Inmiddels zijn we 4 weken verder na deze overdrachtsdatum en ik kan u meedelen dat het proces tot nu toe erg soepel verloopt.

De nieuwe directieleden hebben zich vol overgave op hun nieuwe taak gestort en ik mag zeggen dat ze dit met verve doen! Uiteraard had ik dit ook voor ogen, maar het moet allemaal wel even gebeuren. Het is daarom voor mij persoonlijk een geruststelling dat de doorstart met de nieuwe directie goed gaat.

Ik begin mijn draai in de rol als zelfstandig projectmanager binnen FALK ook te vinden. Na ruim 11 jaar aan het roer te hebben gestaan is het toch een vreemde ervaring als op zekere dag je rol 180 graden draait. Uiteraard was het een bewuste keuze en naar nu blijkt ook een juiste keuze om het op deze manier te doen. Goed voor FALK, dus goed voor u als onze klant of leverancier.

Ik wil u allemaal hartelijk bedanken voor de samenwerking de afgelopen jaren. Het heeft mij gevormd en ik ben er meer ervaren door geworden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn opvolgers de FALK-cultuur verder gaan ontwikkelen en samen met u het bedrijf nog vaster gaan verankeren in de veranderende bouwwereld.

Heel veel succes en tot ziens!

Peter Hoekman

Laatste nieuws